6x haartrends die je deze herfst overal ziet

Mooi, makkelijk en snel. Dat is waar we voor gaan deze herfst!

street style   paris fashion week   haute couture spring summer 2020  day  three
Claudio LaveniaGetty Images

Hij komt er weer aan; de herfst! Een seizoen waarin de warme jassen, truien en sjaals weer uit de kast mogen. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends en die hebben wij voor je op een rijtje gezet. De sleutelwoorden van dit seizoen zijn makkelijk, snel en toch mooi en daar houden wij wel van.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Baby braids
Dit bericht bekijken op Instagram

@zaharaadavis ☁️✨

Een bericht gedeeld door Leah Pike (@leahdarcymakeup) op

Schattige vlechtjes die langs je hoofd vallen zijn helemaal hot deze herfst. Je kunt deze baby braids binnen een minuut in je haar maken en zelfs een paar dagen laten zitten. Makkelijker wordt het niet!

3 Haarklem
Dit bericht bekijken op Instagram

🐭

Een bericht gedeeld door SOFIA COELHO (@sofiamcoelho) op

De makkelijkste trend van 2020: de grote haarklem. Doe je haar losjes of juist strak in de klem, combineer het met een knot of steek je haar hoog op. Laat voorin een paar plukjes loshangen voor een nonchalante look.

4 Haarband
Dit bericht bekijken op Instagram

The joy of wearing something joyful.

Een bericht gedeeld door LELET NY (@leletny) op

Still going strong: de haarbandtrend. Een haarband vrolijkt je look meteen op. Ga voor een statement piece zoals deze of kies voor een basic haarband voor een nonchalantere look.

5 Half omhoog, half omlaag
Dit bericht bekijken op Instagram

Details⛓

Een bericht gedeeld door Chloe Christian (@chloexchristian) op

Een half opgestoken kapsel kan altijd: op je werk, op een feestje, naar de sportschool, you name it. Als je net een beetje extra aan je look wil geven, dan kun je een scrunchie of opvallende haarspeld toevoegen.

6 70's pony
Dit bericht bekijken op Instagram

💕

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op

Je moet er hoogstwaarschijnlijk wel even voor langs de kapper, maar de 70's fringe is terug! Het feit dat het geen strakke pony is, maakt 'm toegankelijker en net iets meer casual. Hoe rommeliger, hoe beter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar