De 7 beste shampoos voor droog en beschadigd haar

Door deze shampoos te gebruiken tover je je haar weer om in een prachtige coupe

Föhns en andere stylingtools zorgen voor een prachtige coupe. Maar ondanks alle bescherming (zoals een heat protection spray die je voor je lokken gebruikt, is het vaak niet bevorderlijk voor de kwaliteit van je haar. Daarom is de juiste shampoo noodzakelijk om droog en beschadigd haar weer levendig te maken. Met deze shampoos zorg je ervoor dat je haar herstelt en gevoed wordt. Daarnaast krijgt het haar ook een prachtige glans. En dat wil je!

Shampoos voor droog en beschadigd haar

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Living proof.
De Bijenkorf

De shampoo van Living proof. bevat zowel de gepatenteerde Healthy Hair Molecule en Restorative Shield. Hierdoor herstelt het haar direct én voorkomt het beschadiging.

€33

SHOP NU!

2 CHI
Bol.com

De shampoo va CHI zorgt ervoor dat je droge en beschadigde haar weer mooi en gezond wordt. Door de keratine wordt het haar heerlijk zacht.

€15,95

SHOP NU!

3 Olaplex
De Bijenkorf

De shampoo van Olaplex zorgt er niet alleen voor dat je haar beschermt wordt tegen beschadigd en droog haar, ook geeft het je lokken de hydratatie dat het nodig heeft. Ook maakt het je haar sterker en herstelt het de gezondheid van je haar.

€27,50

SHOP NU!

4 Kiehl's
De Bijenkorf

De shampoo van Kiehl's is perfect voor droog en beschadigd haar. Zo maakt de voedende olie het haar glad en glanzend. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar weer behandelbaar is en je er dus makkelijk doorheen komt.

€21

SHOP NU!

5 milk_shake
Bol.com

De shampoo van milk_shake bevat organische Muru Muru boter. Deze toevoeging maakt het haar zacht en heeft een herstellend effect voor droog en beschadigd haar.

€20,78

SHOP NU!

6 Moroccan Oil
De Bijenkorf

De shampoo van Moroccan Oil is rijk aan arganolie met antioxidanten, heropbouwende keratine en vetzuren. Het herstelt beschadigd haar en zorgt onder andere voor een goede vochtbalans.

€25

SHOP NU!

7 L'Oréal
Bol.com

De shampoo van Elvive (L'Oréal Paris) verzorgt droog en beschadigd haar optimaal door de zes uitzonderlijke bloemoliën die in de shampoo verwerkt zijn.

€7,26

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar