De 7 beste elektrische haarborstels voor glanzend en steil haar

Je hebt niet altijd een steiltang nodig voor een look met steil haar

Om je haar te steilen kun je een goede steiltang gebruiken, maar is ook een elektrische haarborstel een optie. Dit is eigenlijk een normale haarborstel waarvan de pinnetjes verwarmd worden. Door de elektrische haarborstel door je haar te halen, wordt het haar steil door de hitte. Let wel: per elektrische haarborstel is het verschillend of je deze al met nat haar kunt gebruiken of het haar eerst droog geföhnd (of je laat het aan de lucht drogen) moet zijn. Side note: spray voor je aan de slag gaat met het föhnen van je haar altijd een heat protection spray in je lokken. In dit artikel vind je de fijnste heat protectors voor je haar.

De beste elektrische borstels voor glanzend steil haar

Advertentie - Lees hieronder verder
1 José Eber - Digital Straightening Brush stijlborstel
De Bijenkorf

De Digital Straightening Brush stijlborstel van José Eber is een combinatie van een stijltang en haarborstel. Met deze stylingtool creëer je binnen een mum van tijd glad, glanzend en steil haar.

€120

SHOP NU!

2 ghd - Glide Hot Brush
De Bijenkorf

De Glide Hot Brush van ghd creëert volume bij de haarzet en tevens ook meer body in de lengte van je lokken ten opzichte van natuurlijk gedroogd haar.

€159

SHOP NU!

3 Royaume de la Beauté - Straight Brush
elektrische haarborstel van royaume de la beauté
De Bijenkorf

De Straight Brush van Royaume de la Beauté zorgt voor een gladde, pluisvrije look, waarbij je lokken binnen een paar minuten zijdezacht aanvoelen.

€32,95

SHOP NU!

4 Dyson - AirWrap
De Bijenkorf

Met de AirWrap complete multistyler van Dyson maak je niet alleen prachtige krullen. Door de verschillende opzetstukken kun je ook je haar prachtig glad en steil maken. Multi-inzetbaar dus.

€499

SHOP NU!

5 Braun - BR710 Volwassene Paddle haarborstel
Bol.com

De BR710 Volwassene Paddle haarborstel van Braun maken korte metten met pluizig en statisch haar en zorgt tegelijkertijd voor een zichtbare glans.

€34,85

SHOP NU!

6 Philips - StyleCare Essential BHH880/00 van Philips
Bol.com

De StyleCare Essential BHH880/00 van Philips zorgt er met de ThermoProtect-technologie en het ontwerp van de pinnen van de borstel voor dat je haar pluisvrij is en er gezond uitziet.

€36,99

SHOP NU!

7 BaByliss - Smoothing Heated Brush HSB101E
Bol.com

De Smoothing Heated Brush HSB101E van BaByliss maakt je haar niet alleen steil, maar zorgt ook voor veel volume in je haar.

€45,99

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar