De beste shampoos voor black hair en krullen

Voor een gezonde bos krullen

fashion photo session in paris may 2021
Edward BerthelotGetty Images

Er is niet een soort krul op het gebied van krullen en de juiste shampoo vinden kan voor de nodige frustratie zorgen. Je eigen curly hair journey is begonnen en na tientallen producten te hebben geprobeerd ben je ten einde raad. Want welke shampoo is nu geschikt voor jouw haar?

Black hair en krullen

De shampoo moet diep reinigen, maar niet te extreem, want dan drogen je krullen uit. Het liefst wil je dat de shampoo lekker ruikt, maar de shampoo moet wel natuurlijke ingrediënten bevatten. De juiste oliën moeten erin verwerkt zijn, want je wil geen pluizig haar.

Al deze vragen en dilemma’s zijn vast en zeker in je gedachte voorbijgekomen tijdens het zoeken naar dé beste shampoo voor jouw haar. Om deze reden selecteerde Glamour's Sojourne de beste shampoos voor black hair en krullen, die je een gezonde en veerkrachtige bos krullen geeft.

Beste shampoos voor black hair en krullen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Shea Moisute - Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Shampoo
Shea Moisture

De sulfaat-vrije Manuka Honey shampoo met Mafura Olie van Shea Moisture is één van de vele shampoos uit hun haarverzorgingsproducten. De shampoo hydrateert en voed je haar, waardoor het weer mooi glanst. De Shea Butter, Boabab en African Rock Fig geven je haar een echte vocht boost en bescherming.

€15,15

SHOP NU!

2 Creme Of Nature - Argan Oil Apple Cider Vinegar Clarifying Rinse
Creme Of Nature

De Creme Of Nature shampoo is verrijkt met arganolie uit Marokko en appelazijn om je haar diep te reinigen. De shampoo voorkomt haarbreuk en houd je natuurlijke hoofdhuid pH-waarde in balans.

€12

SHOP NU!

3 Curls - Blueberry Bliss Reparative Hair Wash
Curls

De Blueberry Bliss shampoo is een shampoo die het haar goed reinigt en de krullen verzacht. De ingrediënten in de shampoo zorgen ervoor dat er een gezonde haargroei wordt gestimuleerd en de haren beschermt.

€18,50

SHOP NU!

4 Yari - Green Curls Moisturizing Shampoo
Yari

Nog een sulfaatvrije shampoo die het geweldig doet op de krullen. De shampoo is CG-proof en verrijkt met avocado, granaatappel, bosbes en acaibes.

€13,29

SHOP NU!

5 Aunt Jackie's - Oh So Clean Shampoo
Aunt Jackie's

De producten van Aunt Jackie’s zien er altijd kleurrijk uit en ruiken tropisch zoet. Dit komt door de kokosolie, shea butter, virgin olijolie die het haar voedt, kalmeert, verzacht en niet al te onbelangrijk reinigt.

€10,99

SHOP NU!

6 KeraCare - Curlessence Moisturizing Shampoo
KeraCare

De CG-proof shampoo van KeraCare is verijkt met castor olie die de haargroei stimuleerd en kokosolie om het vocht in je haar vast te houden. De shampoo reinigt je haar mild, maar haalt alsnog overtollige producten uit het haar.

€14,90

SHOP NU!

7 Bounce Curls - Pure Silk Moisturizing Shampoo
Bounce Curl

Deze shampoo zorgt ervoor dat de krul in je krullen mooi bouncy worden. De saffloer olie in de shampoo maakt het makkelijk om je haar uit te kammen en geven je krullen een glans. Pluspunt, de shampoo is vegan, cruelty-free en CG-proof.

€29,95

SHOP NU!

8 Mixed Chicks - Shampoo
Mixed Chicks

Deze shampoo ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat je haar licht en veerkrachtig wordt. Al het overtollige vet en productophoping wordt heerlijk gereinigd met deze shampoo.

€15,60

SHOP NU!

9 Cantu - Shea Butter Natural Cleansing Shampoo
Cantu

Een welbekend merk onder de krullen, Cantu. De shampoo bevat 100% shea butter en het haar is na het wassen weer heerlijk fris en fruitig. Niet te vergeten de heerlijke geur die deze shampoo heeft.

€9,95

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar