Deze producten helpen je beschadigde haar weer te herstellen

Van een juiste föhn gebruiken tot aan intensieve hair treatment: zo herstelt je haar en beschadig je het zo min mogelijk

model met pony
Woody Bos

Ons haar is kwetsbaar en heeft veel zorg nodig. Helemaal omdat het behoorlijk wat moet doorstaan. Denk aan de hitte van stylingtools, maar bijvoorbeeld ook door de zon. Daarnaast zitten velen onder ons om de zoveel weken in de kappersstoel om hun coupe te voorzien van verf, waar je haar ook niet altijd even blij van wordt. Hoe je ervoor zorgt dat je haar zo min mogelijk wordt beschadigd? De juiste producten gebruiken. Van de Dyson Supersonic föhn tot aan de Intensive Bond Building Hair Treatment van Olaplex: dit zijn Glamour's favoriete producten die ervoor zorgen dat je haar herstelt en zo min mogelijk beschadigd wordt.

Deze producten herstellen het haar en voorkomen haarbeschadiging

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dyson
Dyson

De Dyson Supersonic föhn gebruikt een intelligente warmteregeling, waardoor haarbeschadiging door hoge temperaturen voorkomen wordt. Daarnaast zorgt de föhn ervoor dat je haar prachtig glanst. Ondanks dat de föhn nooit te warm wordt zodat je haar beschadigd raakt, is de föhn wel zo ontworpen dat je haar binnen no time droog is. Door de vele opzetstukken die je bij de föhn meegeleverd krijgt, breng je je haar perfect in model en is de föhn geschikt voor ieder haartype.

€399

SHOP NU!

2 Olaplex
De Bijenkorf

De Intensive Bond Building Hair Treatment van Olaplex is een herstellende haarbehandeling. Waar Olaplex voorheen alleen bij de kapper gebruikt werd, kun je deze behandeling nu ook thuis uitvoeren. Het resultaat is het beste wanneer je ook de andere producten en bijbehorende stappen van Olaplex gebruikt.

€27,50

SHOP NU!

3 Aveda
Douglas

De Damage Remedy van Aveda breng je aan op handdoekdroog haar en beschermt het haar niet alleen tegen warmtestyling, maar ook tegen afbreken van het haar.

€32,50

SHOP NU!

4 Balmain Paris
De Bijenkorf

Voor onze gezicht en huid gebruiken we spf, maar ons haar heeft net zoveel bescherming nodig. De Sun Protection Spray van Balmain Paris is verrijkt met beschermende UVA- en UVB-filters en helpt het haar te beschermen wanneer het blootgesteld wordt aan de zon, maar bijvoorbeeld ook wanneer het in aanraking komt met chloor.

€33

SHOP NU!

5 OUAI
De Bijenkorf

De hair oil van OUAI herstelt je gespleten punten en zorgen voor een mooie glans van het haar. De hair olie is een klein formaat, waardoor het makkelijk mee te nemen is voor onderweg.

€16

SHOP NU!

6 Rituals
De Bijenkorf

Het Overnight Hydrating Hair Mask van Rituals met Arganolie en Tsubaki, een Japanse bloem, zorgt er terwijl je slaapt voor dat je beschadigde haar wordt hersteld. Het resultaat: zijdezacht en goed gehydrateerd haar.

€18

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar