De Instagram-hit op het gebied van haar: de leopard print.

Durf jij de leopardhair trend aan?

Was de rainbow hair trend van afgelopen jaar te meisjesachtig voor je? Wellicht is leopard hair wél iets voor jou. Bad ass moet wel je tweede naam zijn, want voor het opgeschoren haar is wel een portie lef nodig. 

Veel varianten
Je kan voor een volledig gemillimeterd koppie gaan, maar je kan de print ook in sommige delen van je haar verwerken. Via de hashtag #leopardprinthair of #leopardhair zie je talloze varianten. Ook qua kleuren kun je alle kanten op. Zo passeren naast bruin en zwart ook roze en rainbow de revue. Toegegeven: een goede kapper is voor deze hair do wel een vereiste. De hashtag bewijst dat de trend ook snel een gevalletje ‘net niet’ kan worden.

Stappenplan
Maar aan wie vertrouw je het dan wel toe? Erik Pascarelli, een hairstylist van Bleach London, begon de trend. Tegen de Britse Cosmopolitan vertelt hij hoe hij te werk gaat. Zo bleekt hij eerst het haar voor een goede basis. Daarna kleurt hij het met een lichte blonde tint. Daarna gebruikt hij zwart en bruin voor de print. Daarnaast heeft hij nog een algemene tip: “een shampoo die de kleur behoudt zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt.”

We dare you!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten