4 beauty tips van Estée Lauder voor de perfecte sportschool selfie

Zo krijg je een glowy skin voor een natuurlijke #nofilter look

estee-lauder-perfecte-sport-selfie
Dimitrios KambourisGetty Images

Ja ja, echte schoonheid zit in jezelf. We weten het. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het leuk is om op te scheppen met je goede gedrag in de sportschool. Heb je wel eens een selfie proberen te maken in de sportschool? Dan weet je als geen ander waar we het over hebben.

De juiste angle, de perfecte belichting en dan ook nog eens goed de camera inkijken.. En dat terwijl je staat te zweten van je workout. Hello selfie struggles! Maar niet met deze vier beauty tips van Estée Lauder voor de perfecte sportschool selfie. Time to shine!

1. Smeren voor een selfie-ready huid
Een droge, doffe huid reflecteert namelijk geen licht. Een goede huidverzorging is daarom key. Maak je huid selfie-ready en gebruik na je reiniging de nieuwste DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisturizer SPF15 van Estee Lauder. Deze moisturizer houdt wel 24 uur (!) lang de vochtbalans van je huid op peil.

Estée Lauder

2. Prime je huid voor een mooi en egaal resultaat
Wil je een mooie en egale look? Gebruik dan onder je make-up een primer. Hiermee krijgt je make-up een boost en creëer je een perfect glad canvas voor je make-up. Bijvoorbeeld met de nieuwste Perfecting Primers van Estée Lauder. Deze hydraterende primers maken je huid superzacht, laten je huid stralen of geven juist een fluweelmatte teint. Hebben!

Estée Lauder

3. Au naturel
Ga je liever au naturel naar

Estée Lauder

4. Een sunkissed look
De naam zegt het al: met een sunkissed look zie je eruit alsof je een lekker kleurtje hebt gekregen van de zon. En dat zonder je huid bloot te stellen aan de zon. Zet wat Bronze Goddess Bronzing Powder, dep wat gloss op je lippen en jukbeenderen voor wat extra glow en je bent klaar voor de sportschool. Selfie time!

De nieuwe DayWear huidverzorgingslijn en de Bronze Goddess Bronzing Powder zijn verkrijgbaar via de webshop van ICI Paris XL.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health