Deze sportbeha's passen het beste bij deze 3 sporten

Pas ze en probeer ze uit op de Glamour Health Challenge

triumph-sport-beha-sporten
Triumph

Wanneer we ons lichaam in het zweet werken, hebben niet alleen onze spieren en ledematen het zwaar te verduren. Ook onze borsten wiebelen en schudden wat af.

Grote kans dat - wanneer je de verkeerde sportbeha draagt - je er een familielid van spierpijn bij cadeau krijgt: pijn aan je borsten. Naast de juiste maat sportbeha, is ook het juiste model een topic waar je bij stil moet staan. Want een sportbeha is niet één soort beha, maar heeft flink wat gezusters van hetzelfde kaliber maar mét een andere support of andere pasvorm. We sommen op:

1. Fitness
Cardio, krachttraining, HIT-workouts: in de sportschool komt zowat elke beweging en spiergroep aan bod. En daarom is het fijn dat je je rug én je borsten extra onder controle hebt. Ook wil je er stijlvol uitzien in de sportschool, in een outfit die je zelfvertrouwen geeft. Dus je sportbeha die fashionable details bevat is een plus.

Voorwaarden: extreme ondersteuning en hoge bounce control (gecertifieerd) , uitzonderlijk sterke en ademende stoffen, stretch materialen

Type beha:
- Hybrid Lite P : licht voorgevormde bh, zonder beugel, 74% Bounce control

Triumph

- Control Lite W01 : niet-voorgevormde bh, met beugel, minimizer effect

Triumph

2 Yoga (en pilates)
Bij yoga draait het vooral om lenigheid, de juiste ademhaling en flexibiliteit. Bij deze sport zul je niet direct behoefte hebben aan een beha die actief gewiebel ondersteunt, maar heb je eerder behoefte aan een zachte beha die je borsten subtiel op zijn plek houdt. Omdat ademhalingsoefeningen bij yoga een belangrijk onderdeel is, is het prettiger als je een model kiest dat niet te strak om je ribben zit.

Voorwaarden: hoge ondersteuning, lichte, ademende stoffen met antibacteriële kwaliteit, medium bounce control (50-65%)

Type beha:
- Free Motion N : niet-voorgevormde bh, zonder beugel

Triumph

- Magic Motion : licht voorgevormde bh, met onze Magic Wire flexibele beugel
Triumph

3 Hockey (tennis, hardlopen)
Sprinten, rennen en veel kracht vanuit je torso; hockey is een intensieve en vaak zelfs ruige sport waarbij je vanuit het niets snel moet kunnen rennen en bewegen. Bij deze balsport is het met name belangrijk dat je borsten op zijn plek blijven. Want je wil niet tijdens het verdedigen of de aanval de bal verliezen door een duo borsten dat niet meewerkt.

Voorwaarden: extreme bounce control, extreme ondersteuning, natuurlijke pasvorm, een bh die je kan dragen “from office to gym”

Type beha:
- Extreme Lite : niet-voorgevormde bh, zonder beugel, met extreme bounce control 77%

Triumph

Wil je graag weten of jouw sportbeha geschikt is voor je borsten en past bij je favoriete workout? Tijdens de Glamour Health Challenge kun jij je bounce-control testen bij de Triumph stand. Je spot ze daar in hun basiskleuren zwart en wit. Wil je liever de hele zomercollectie zien? Find your one via de website van Triumph.

Sporten met internationaal model Ashley Graham en Dave & Donny Roelvink? Kom met vriendinnen naar de Glamour Health Challenge powered by Triaction by Triumph op 18 juni in de Amsterdam Arena

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health