Zo doe je een workout in het zwembad

Summer pool goals, check!

workouts-zwembad
Conner Baker

Wie het tijdens de zomervakantie al snel beu is om zichzelf louter van de eettafel naar de strandstoel te slepen, kan zich wellicht vinden in ‘aquafitness’. Next level pootjebaden zonder hitte.

Wie bij het woord ‘aquafitness’ direct aan oude omaatjes met epische badmutsen, wild geprinte badpakken en wateratributen denkt heeft het mis. Het is namelijk je doodgewone workout in de sportschool, maar dan in het heerlijke verkoelende water van het zwembad.

Zwemkledingmerk Speedo heeft in een reeks nieuwe filmpjes enkele oefeningen voor je opgesomd voor de broodnodige sportspiratie wanneer je in het vliegtuig naar je exotische vakantiebestemming zit. En naast dat je geen last hebt van de hitte, zijn de oefeningen erg lief voor je gewichten. Want het water draagt 90 procent van je lichaam, dus ook mensen met een nare blessure kunnen hun slag slaan met deze watersport -waarvoor dank. De oefeningen uit de filmpjes zijn gelijk aan de zogeheten HIIT (High Intensity Interval Training)-trainingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health