Patty Brard plaatst treffende voor-en-na-foto van gewichtsverlies online

Wow, is dat even een bizar verschil!

Het moge duidelijk zijn: Patty Brard is ongeveer de helft van zichzelf kwijtgeraakt. Niet letterlijk natuurlijk, en we overdrijven misschien een beetje. Maar dat de 63-jarige presentatrice enorm veel is afgevallen na haar maagverkleining, is een feit.

Naar aanleiding van Patty's afvalrace is het programma Vet Gelukkig ontstaan; een 4-delige docu waarin de presentatrice erachter probeert te komen of je gelukkig kunt zijn in een voller lichaam. Ter promotie van de docu - die vanavond van start gaat - plaatst ze een goudeerlijke voor-en-na-foto op haar Instagram.

Hier moet je het mee doen
"Ik kan het niet mooier maken dan het is," begint Patty met haar nieuwste foto op Instagram. Een foto die duidelijk laat zien hoeveel kilo's ze kwijt is. Waar ze afgelopen tijd vooral na-foto's online plaatste, is op deze foto goed te zien waar ze vandaan kwam - meer dan dertig kilo zwaarder.

Kun je vet gelukkig zijn?
Patty gaat in de documentaire Vet Gelukkig samen met wetenschapper Diederik Jekel op pad om een antwoord te zoeken op de vraag of je 'vet' gelukkig kunt zijn?

De docu bestaat uit vier delen, vanaf vanavond wekelijks om 20.25 uur op NPO 3 te zien. Niet de minste namen komen voorbij; zo wordt onder andere NikkieTutorials geïnterviewd.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health