Topmodel Ashley Graham over haar motivatie voor de sportschool

Perfect voor het nieuwe jaar

image
Ashley GrahamInstagram

Topmodel Ashley Graham begint in het nieuwe jaar niet aan een sportschool-ritme. Ze zet hem gewoon door. En van haar motivatie en houding kunnen wij mooi wat opsteken.

Goed voor jezelf zorgen

"New year, new me!" "In 2019 ga ik goed voor mezelf zorgen: meer water drinken, minder alcohol, meer bewegen, minder telefoon." Riep, schreef of dacht jij ook zoiets vorige maand? Dan kan het topmodel je sowieso helpen bij een van deze punten.

Motivatie

Ashley staat veel in de sportschool. Ongetwijfeld met het oog op haar werk als model, maar ze moet tóch elke keer zin maken. Dat doet ze zo.


Ze schrijft onder deze video: "Eerlijk gezegd haat ik het soms om naar de sportschool te gaan, maar ik houd van spierpijn. Wanneer je pijn in je buikspieren (onder een laagje vet) voelt, als je hard moet lachen. Dus, dikke middelvinger naar de volledige tijd volmaken op de loopband en hallelujah dat ik de sportschool binnen ben gelopen vanochtend."


Dus, twee goede voornemens: meer lachen, en je buikspieren voelen als je lacht. Bonus: net zo woedend kijken en doorbijten als Ashley tijdens je workoutPodcast
Mocht je, net als wij, fan zijn van de vrouw, dan moet je ook zeker naar haar podcast luisteren. A Pretty Big Deal is een interview-podcast waarin Ashley telkens een andere inspirerende vrouw ontvangt in haar studio met twee reusachtige, heerlijk uitziende loveseats. Haar eerste gast van Kim Kardashian.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health