Kim Kardashian is openhartig over haar huidziekte

Ze deelt foto's en middelen om haar huidproblemen te verminderen

Wie denkt dat celebrities geen last hebben van huidproblemen, heeft het mis. Een hoop beroemdheden zijn (gelukkig!) open over hun onzekerheden, waaronder Kim Kardashian West. Ze maakt er geen geheim van dat ze last heeft van psioriasis. Ze plaatste recent foto's van huidziekte op Instagram.

Behandeling
De reality-ster deelt op Instagram Stories een selfie waarbij ze een bruin goedje op haar gezicht heeft. Kim legt uit dat ze een speciaal kruidenzalfjetegen de ziekte gebruikt. "Psoriasis is the sh*t," grapt ze. Op de volgende Story zien we een UV-lichtbak. De straling daarvan zou de symptomen van de huidziekte moeten verminderen.

Kruidendrankje
Dat is nog niet alles; onlangs is Kim gestart met een Chinees kruidendrankje. "Ik gebruik een mengsel dat speciaal voor mij gemaakt is,” vertelt ze. "Ik moet het twee keer per dag drinken en het is zo smerig. Ik hoop dat het werkt, ik merk het binnen zes weken.”

Kim-Kardashian-huidziekte
@kimkardashianInstagram

Kim-Kardashian-huidziekte
@kimkardashianInstagram
Kim-Kardashian-huidziekte
@kimkardashianInstagram
Kim-Kardashian-huidziekte
@kimkardashianInstagram

Psoriasis
Psoriasis is een van de bekendste chronische huidziektes. Je krijgt de ziekte als je er aanleg voor hebt en het is niet besmettelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health