Fans maken zich zorgen om 'te dunne' Céline Dion na foto op Instagram

"Zorg alsjeblieft goed voor jezelf", klinkt het in de reacties

Celine Dion
Denise TruscelloGetty Images

Céline Dion heeft haar fans flink laten schrikken met een foto op Instagram. Op de foto zit de zangeres op de grond en leunt ze naar achter terwijl ze in de camera kijkt. De zangeres draagt een leren rokje met daarop een shirt met de tekst "FOMO", waarover ze schrijft in het bijschrift. Maar haar fans hebben alleen oog voor iets anders: haar opvallend dunne verschijning.

Céline Dion 'te dun'

Onder de foto laten fans massaal weten bezorgd te zijn om de zangeres. "Ik denk echt dat je ziek bent", schrijft een volger. "Zorg alsjeblieft goed voor jezelf." Daar lijken andere fans het massaal mee eens te zijn. "Je ziet er ongezond uit. Je bent veel te dun", klinkt het in de reacties. Toch zijn er ook volgers die het voor Céline opnemen. "Jullie moeten ophouden met opmerkingen maken over haar gewicht", vindt een fan. "Ze is altijd al dun geweest. We zouden haar moeten steunen in plaats van kritiek moeten hebben op haar."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie
Het is niet de eerste keer dat Céline Dion kritiek krijgt op haar gewicht. Twee maanden geleden reageerde ze in een interview met Good Morning America op de veelgehoorde reacties op haar lichaam. "Ja, ik ben dun, maar dat ben ik altijd al geweest", liet ze toen weten. "Geloof me, er is niets met me aan de hand."

Het hele interview van Good Morning America met Céline Dion bekijk je hieronder terug. Het gesprek gaat vanaf de derde minuut over het gewicht van Céline.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health