Er bestaat nu Tipsy Wine Yoga: yoga waarbij je wijn kunt drinken

Je twee favoriete dingen gecombineerd

Bella Hadid en Kendall Jenner met een glas wijn
Pierre SuuGetty Images

Na een lange en vermoeiende dag wil je misschien 's avonds ontspannen. De een kiest er dan voor om yoga te doen, de ander kiest juist eerder voor een glas wijn. Maar waarom kiezen, als je ook allebei kunt doen? Je kunt nu yoga doen terwijl je wijn drinkt. Klinkt goed, toch?

Tipsy Wine Yoga

Voor alle levensgenieters onder ons hebben we een fijne tip: Girls Who Magazine organiseert op donderdag 26 maart 2020 een Tipsy Wijn Yoga. Dan kun je van 18:00 tot 19:00 een yogalesje volgen onder het genot van een glas wijn. Voor iedereen die de kater wil vermijden, is er alcoholvrije wijn.

Yoga met wijn

Voor liefhebbers van wijn én yoga is het een million dollar idea, maar tispy wine yoga is niet in Nederland bedacht. Het concept is vanuit Amerika overgewaaid en is daar al lange tijd een groot succes. Hoog tijd dus, om tipsy yoga ook in Nederland te introduceren.

Tipsy yoga

Waarom er gekozen is voor wijn? Het alcoholische drankje blijkt een paar voordelen te hebben: het bevordert je focus- en concentratievermogen en zorgt ervoor dat je ontspant. Ideaal voor een yogales, dus. Aanmelden kan via eventbrite, een fijne tip: Girls Who Magazine organiseert het event. Kijk wel uit dat je niet te veel glazen wijn vóór de les neemt. Een Downward Facing Dog na een halve fles wijn lijkt ons nu niet het allerbeste idee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health