3 x YouTubekanalen die je als drukke fit-girl wilt volgen voor een snelle work-out om er net zo fit uit te zien als een Victoria's Secret model. De training duurt maar tien minuten.

Work-outs voor als je wél die killerbody wilt, maar geen tijd hebt

Vind je personal trainer op YouTube

Wie herkent dit niet: voor de derde donderdagavond op een rij sta je in de kroeg in plaats van in de sportschool. Ook al had je jezelf beloofd deze keer echt te gaan sporten. Als de sportschool voor jou niet werkt, kun je beter kiezen voor  een work-out routine die wel in je drukke leven past. Zoals bijvoorbeeld een tien minuten work-out die je thuis kunt doen met hulp van de sportinstructeurs van YouTube.

1 Yoga with Adriane 
Op het kanaal van Yoga with Adriane vind je verschillende yoga work-outs. Je kunt ze selecteren op tijd, maar ook op pijnlijke gebieden, zoals oefeningen voor rugpijn. Hieronder een work-out van minder dan tien minuten om je focus en productiviteit te verhogen. Deze les is dus ideaal als je in de ochtend wat wilt bewegen of na de lunch om over je brooddip heen te komen.

2 Victoria’s Secret work-out
Voor Popsugar Fitness heeft Andrea Orbeck de personal trainer van verschillende Victoria’s Secret modellen een work-out video gemaakt met oefeningen die de modellen doen. In slechts tien minuten train je je hele lichaam om er net zo strak uit te zien als Doutzen Kroes. Hoeveel tien minuten work-outs zou je moeten doen voordat jij er net zo uitziet als zij?


3 High intensity training
Dit is misschien nog wel de beste in het rijtje. Om je uithoudingsvermogen snel op peil te krijgen is een High intensity training (HIT) aan te raden . Hiermee werk je jezelf binnen tien minuten helemaal in het zweet. Deze training kun je dus het beste doen als je daarna nog tijd hebt om te douchen.

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten