Flinke jongen die nu nog niet last geeft gehad van een keel die bij elke keer slikken voelt als een rasp. Hoe kom je eraan is één vraag (te weinig geslapen, te weinig appels gegeten?), maar hoe kom je er vanaf vinden we belangrijker.

Dit is de beste thee tegen een zere keel

Sloten thee, kom maar door


Flinke jongen die nu nog niet last heeft gehad van een keel die bij elke keer slikken voelt als een rasp. Hoe kom je eraan is één vraag (Te weinig geslapen? Te weinig appels gegeten?), maar de vraag hoe kom je er vanaf vinden we belangrijker. 

Oma
Ons vertrouwen leggen wij in de handen van oma, en dan deze online oma voor allen. De website omaweetraad.nl is vaker onze toevlucht in benauwde dagen en zo ook tijdens door keelpijn overheerste perioden.

Recept
Volgens 'oma' moet je aan je gekookte water twee eetlepels honing toevoegen, een beetje citroen en een beetje kaneel óf speculaaskruiden. 

Lovende reacties
In de comments genoeg lovende reacties én iets meer uitleg over dat 'een beetje' in deze thee. Qua citroensap een hele theelepel, van de kaneel of speculaaskruiden een halve theelepen. Binnen een half uur minder tot geen last meer van je keeltje. Als oma het zegt... 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten