Mooi om te zien, dat huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, maar veel vrouwen vroegen zich meteen af: hoe komt ze zo slank? Meghan heeft haar dieet en workouts van vlak voor de bruiloft onthuld, watch and learn.

Meghan Markle onthult dieet- en workoutschema vlak voor de royal wedding

Watch and learn

Zaterdag19 mei schitterde Meghan Markle afgetraind en wel in een prachtige bruidsjurk naar ontwerp van de Britse Clare Waight Keller (creative director van Givenchy). ’s Avonds gooide de kersverse royal er nog een schepje bovenop met een avondjurk van Stella McCartney.

Mooi om te zien natuurlijk, maar veel vrouwen vroegen zich meteen af: hoe komt ze zo slank? Meghan heeft haar dieet en workouts van vlak voor de bruiloft onthuld. Watch and learn

Plant-based
Volgens de ex-actrice is een plant-baseddieet ‘key’. Hoeft niet altijd, maar wel voor het grootste gedeelte. “Ik probeer zo veel mogelijk vegan te eten doordeweeks. In de weekenden ben ik iets flexibeler wat mijn dieet betreft,” vertelt ze. Haar favoriete guilty pleasure in het weekend? French fries en pasta, zo vertelde ze aan Best Health.
Proteïne
Ondanks dat ze vegan eet, zorgt ze wel voor de nodige proteïne. “In de ochtend neem ik een Clean Cleanse Vanilla Shake, gemengd met bevroren bosbessen,” vertelde ze aan The New Potato. Ook at ze veel vis. Het liefst sashimi. Goed voor de gezonde vetten.

Vitaminen
Om ervoor te zorgen dat haar lichaam in perfecte conditie was voor de bruiloft, sliep ze veel en nam ze elke dag vitaminen en supplementen, zo vertelde ze in een interview met The Chalkboard. Haar dagelijkse portie bestond uit: magnesium, B12 druppels, multivitaminen en Cortisol Manager (tabletten voor cortisol- en gewichtsverlies).

Yoga
Daarnaast doet Meghan veel aan sport, bijvoorbeeld yoga. “Yoga is echt m’n ding. Mijn moeder is een yoga-instructeur en ik begon met mommy-and-me yoga met haar toen ik zeven was,” zegt ze tegen Best Health.
Pilates
Daarnaast zweert de brunette bij Megaformer pilates. Dit is een vorm van pilates waarbij een machine wordt gebruikt om het lichaam te tonen en tegelijkertijd de spieren te trainen. “Het is de beste workout die je kan doen voor je lichaam,” zei Meghan tegen US Weekly. “Je lichaam verandert meteen.” 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten