Waar ben jij het meest onzeker over? Ik dacht altijd dat het merendeel van de vrouwen een antwoord zou geven dat te maken had met hun uiterlijk: mijn brede heupen, mijn onderkin, mijn buik.

Vrouwen vertellen waar zij het meest onzeker over zijn

Opvallend: weinig uiterlijke zaken komen voorbij


Waar ben jij het meest onzeker over? 

Uiterlijk
Ik dacht altijd dat het merendeel van de vrouwen een antwoord zou geven dat te maken had met hun uiterlijk: mijn brede heupen, mijn onderkin, mijn buik.

Verschillende reacties
Niet dus. De bekende mode- en lifestyle website Man Repeller stelde de vraag pas aan een groep vrouwen, en ergens ben ik er op een rare blij om dat er (inmiddels) andere issues zijn om je druk over te maken. Niet dat deze issues belangrijker zijn. Ze zijn nog steeds niet nodig. Het is spijtig dat onzekerheid ons soms in de greep heeft. En ik denk dat wanneer je je uitspreekt over die van jou, je het een smack in the face geeft en je zo minder bevangen voelt. 


Hieronder een greep uit de antwoorden, bekijk alle reacties hier op Man Repeller.

Ik ben onzeker over hoe vaag/dromerig ik kan zijn 
Sabrina, 22

Om hulp vragen. Voor dagelijkse dingen is het een uitdaging, zoals mijn huisgenoot vragen om een boekenkast te verschuiven, en ook voor extreme gevallen, een voedselvergifting tijdens een lange internationale vlucht. Ik werk eraan.  
Patty, 29

Oogcontact
Silvia, 27

Ik ben onzeker over het feit dat ik nog nooit een echte relatie heb gehad, helemaal omdat ik er zelf wel klaar voor ben om me te binden. Het kleine stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik niet het soort vrouw bent waar mannen een relatie mee willen. En wanneer vrienden zeggen dat ik een catch ben, zink ik alleen nog maar dieper. Ik ben geen jaloers persoon, maar de laastste tijd word ik groen van afgunst bij het zien van stelletjes. Ik ben gewoon bang dat ik nooits iemands 'persoon' word. Ben ik niet zo leuk als ik zelf denk? 
Rebecca, 22
(Noot van Glamour: lees ook even de comments onder het artikel van Man Repeller, daar wordt Rebecca gerustgesteld, uiteraard.) 

Ik ben onzeker over mijn dijen.
Maud, 49

My intelligence. No matter how educated, how well-read, how worldly, how articulate, how capable — I still wish, more than anything about myself, that I was (were?)* smarter. *See?!
Ada, 59

Zijn bovenstaande gedachten herkenbaar voor jou? Wat denk je, helpt het als andere vrouwen - of jijzelf - onzekerheden delen?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten