7 fijne sportscholen in Amsterdam waar jij je zeker én thuis voelt

Omdat jij je op je gemak en zelfverzekerd moet voelen tijdens het trainen

saints  stars gym
Saints & Stars

Van yoga tot high intensity interval training (HIIT) en van een boetiekstudio tot een klassieke (kick)boksschool. Ze hebben één ding gemeen: je moet je op je gemak voelen tijdens het trainen.

Glamour selecteert 7 sportscholen in Amsterdam waar jij je echt thuis én zeker voelt.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Saints & Stars

Onder het mom je oog wil ook wat: neem eens een kijkje bij Saints & Stars. De boetiekgym heeft de harten van veel bn'ers veroverd met hun luxueuze uitstraling en verschillende hiit trainingen. Naast hun groepslessen, kun je op hun nieuwe locatie aan de Gerrit van der Veenstraat in Oud-Zuid ook vrij trainen. Bouw je spieren op en vergroot je kracht in de monumentale kerk onder het voormalige orgel omgebouwd tot golden DJ booth. Oud-Zuid te ver uit de richting? Probeer eens hun club in Oud-West.

Tweede Constantijn Huygensstraat 41, Gerrit van der Veenstraat 38, Amsterdam

2 Kops Gym
View this post on Instagram

Calm before the storm

A post shared by Kops Gym (@kopsgym) on

Wil jij een vechtsport onder de knie krijgen? Je bent aan het juiste adres bij familiebedrijf Kops Gym aan de Weesperzijde. Kampioenencoach Bert Kops heeft grootheden als Gegard Mousasi (MMA) onder zijn vleugels en was zelf worstelkampioen. En denk je nu vast: dat is veel te professioneel voor mij! Niks is minder waar. Bert heeft een plek gecreëerd waar iedereen gelijk en welkom is, zolang jij je best doet. Osu!

Weesperzijde 115, Amsterdam

3 Blue Birds Amsterdam

Ben je op zoek naar een plek waar jij je letterlijk thuis kunt voelen? Dan zal de kans groot zijn dat Blue Birds aan die wens kan voldoen. De studio's voelen aan als een woonkamer en de trainers zijn blij om jou in hun 'huis' te mogen verwelkomen. Naast yoga en meditatie, kun je er ook terecht voor een massage, voedingsadvies, fysio en coaching.

Louise Wentstraat 186, Jan Evertsenstraat 4-8, Prinsengracht 493 Amsterdam

Glamour zette de mooiste sportkleding voor je op een rij >>

4 People's Place Gym

Ben je regelmatig in Noord te vinden? Dan ben je aan het juiste adres bij People's Place Gym. Je kunt daar kiezen voor afwisselende trainingen waaronder boksen, barre of mindful yoga. Ervaren trainers als Olivia van Maanen en Dennis Toppin motiveren je om het beste uit jezelf te halen.

Danzigerkade 207, Amsterdam

6 R-Grip Gym
View this post on Instagram

Post sparring breathing exercise.

A post shared by R-Grip gym (@rgripgym) on

R-Grip MMA Gym is geboren uit de passie van Marloes Coenen en Roemer Trompert. Marloes is meervoudig wereldkampioen MMA en zet zich in voor vrouwenrechten. Die combinatie voel je in de gym. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zowel fysiek als mentaal. Inmiddels is de gym overgenomen door Vondelgym, maar de trainers, waaronder Roemer, zijn gebleven en ademen nog steeds de originele sfeer van het geliefde R-Grip Gym.

Tweede Kostverlorenkade 69, Amsterdam

7 bbb Health Boutique

Bij bbb Health Boutique voel jij de kracht van andere vrouwen om je heen en dat maakt de studio zo bijzonder. Naast yoga, pilates, kickboksen en groepslessen, kun je ook kiezen voor een 30 minuut durende workout in een warme cabine. De warmte zorgt ervoor dat je minder snel blessures oploopt en dat je meer verbrandt.

Amstel 163, Hazenstraat 51, Amsterdam

Zo combineer je een fulltime baan met een sportregime >>

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health