Deze beautymerken zetten zich in tegen borstkanker

Je slaat niet alleen fijne beauty finds voor de wintermaanden in, maar je draagt ​​ook bij aan de strijd tegen borstkanker

slapen slapeloosheid stress muziek
Carlota Guerrero

Oktober staat geheel in het teken van borstkanker. Verschillende initiatieven en merken zamelen geld in voor het onderzoek naar borstkanker en ook beautymerken dragen hun steentje bij. Ter ere van Breast Cancer Awareness Month hebben enkele van onze favoriete merken daarom limited-edition items uitgebracht. Je zal hierdoor niet alleen fijne beauty finds voor de wintermaanden inslaan, maar je draagt ​​ook bij aan een veel groter doel: de strijd tegen borstkanker. Een deel van de opbrengst van de verkoop wordt namelijk gedoneerd aan een goede doelen, zoals Breast Cancer Research Foundation (BCRF) en Pink Ribbon; organisaties die zich al jarenlang inzetten voor de bestrijding van borstkanker. Je ziet en shopt de producten hieronder.

Borstkanker

Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort onder vrouwen. In Nederland krijgt één op de zeven vrouwen de ziekte en die cijfers zijn behoorlijk beangstigend. Natuurlijk wil iedereen de ziekte het liefst voorkomen of er in een vroeg stadium bij zijn. Dit doe je door goed te voelen, maar kijken is ook erg belangrijk. Glamour legt het je uit; zó kun je jezelf het beste controleren op borstkanker.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pink Ribbon armband
pink ribbon 2020
Hunkemöller

De Pink Ribbon armband is deze keer ontworpen door PScallme. Het armbandje heeft een verschuifbare sluiting en de Allamanda-bloem is in het ontwerp verwerkt.

SHOP NU!

2 Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized
pink ribbon
Zalando

Het Estée Lauder Advanced Night Repair serum is al jaren favoriet onder menig beautyliefhebber (lees: anti-aging en je huid wordt zijdezacht). Deze keer kleurt het flacon roze en krijg je er een armbandje met Pink Ribbon bedel bij.

SHOP NU!

3 Ultimate Lipstick Love in 'Pink Ribbon'
pink ribbon 2020
BECCA

BECCA Cosmetics komt in oktober speciaal met een limited edition kleur van de Ultimate Lipstick Love lipsticklijn in de kleur, hoe kan het ook anders, Pink Ribbon.

SHOP NU!

4 Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum
pink ribbon 2020
Darphin

Eén van de bestellers van het Franse merk Darphin is het Intral Redness Relief Soothing Serum. Darphin doneert nu 100% van de verkoopprijs aan de Breast Cancer Research Foundation®.

SHOP NU!

5 Dr. Jart+ Ceramidin™ cream
pink ribbon 2020
dr jart

De kenmerkende gele Ceramidin ™ -crème van Dr.Jart kleurt roze! Van iedere verkochte creme doneert het merk 100% aan de Breast Cancer Research Foundation®.

SHOP NU!

6 La Mer The Treatment Lotion
pink ribbon
de Bijenkorf

Last van een droge huid? Insert de Treatment Lotion van La Mer. Deze superhydraterende lotion zorgt voor hydratatie en dient ook als eerste stap in je skincareroutine. De iconische groene huls heeft nu een speciale Pink Ribbon-verpakking.

SHOP NU!

7 Aveda Hand Relief
douglas 2020
Douglas

Ook zulke droge handen door het desinfecteren en wassen? Niet getreurd, Aveda komt met de Hand Relief in de geur Cherry Almond. Ook dit merk doneert een deel van de verkoopprijs aan Breast Cancer Research Foundation®.

SHOP NU!

8 GLAMGLOW®'s Limited Edition Bubblesheet
pink ribbon 2020
Glamglow

GLAMGLOW staat bekend om hun heerlijke sheetmaskers. Speciaal voor de Breast Cancer Awareness Month hebben ze een limited edition Bubblemask uitgebracht. Hiervan doneren ze 100% van de verkoopprijs aan de Breast Cancer Research Foundation®.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health