Vaak knallen we een lading Vaseline of Blistex op onze droge lippen, maar zij scrubt haar lippen eerst met een product van Kiko. En dit is geen standaard lipscrub, maar een make-up remover doekje.

Bij dit Kiko product zweert visagist Lisa Eldridge

Ze gebruikt het wel op haar manier


Youtube's bekendste visagist Lisa Eldridge heeft een tip voor iedereen die dagelijks met droge (en gebarsten) lippen leeft. 

Lekker doekje 
Vaak knallen we een lading Vaseline of Blistex op onze droge lippen, maar zij scrubt haar lippen eerst met een product van Kiko. En dit is geen standaard lipscrub, maar een make-up remover doekje. Deze van Kiko hebben namelijk een gladde kant en een korrelige kant. En met de korrelige kant scrubt ze zachtjes haar lippen. 

Masceer je weg 
De doekjes zijn ook ideaal om oogmake-up mee te verwijderen. En om de rest van je gezicht een scrub mee te geven. Multi-functioneel dus. Het is een van de bestseller producten van Kiko op gebied van huidverzorging. 

Pre-lippenstift 
Lisa scrubt haar lippen ook wanneer ze geen last heeft van velletjes op haar lippen. Volgens haar is het de truc om lippenstift langdurig mooi op je lippen te laten zitten. 

De scrubdoekjes van Kiko kosten €5,95 voor 20 doekjes. 
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten