Model Emily Ratajkowski is voornamelijk bekend om twee redenen: haar optreden in de omstreden videoclip van Blurred Lines én haar lippen.

De budget lippenbalsem van model met de lippen Emily Ratajkowski

Als het werkt voor haar...


Model Emily Ratajkowski is voornamelijk bekend om twee redenen: haar optreden in de omstreden videoclip van Blurred Lines én haar lippen. 

Natuurlijk
Die lippen zijn geweldig. Ze houdt ze altijd heel natuurlijk. Ze worden niet met lippotlood extra aangezet en andere (soms best leuke) ongein. Ze zijn goed gehydrateerd en er zit meestal hooguit een mooie glanzende lipgloss op. Maar wát voor lippenbalsem smeert zij erop, daar zijn we natuurlijk benieuwd naar. 


No-nonsense crème
Emily smeert naar eigen zeggen trouw Eucerin Aquaphor. Eucerin is een degelijk merk waarbij alle producten klinisch zijn getest. In Nederland wordt het bij sommige apotheken verkocht. Online heb je voor € 8 40 ml van de crème. 

Plumpy
Het is niet dat je er díkkere lippen van krijgt, dat snappen wij ook wel. Maar je krijgt er wel de 'plumpy' lippen van. Een gezonde blozende mond zeg maar. 

Sterke crème
Aquaphor is niet direct lippenbalsem. Het is een sterke crème voor droge plekken op je huid, en werkt zelfs goed voor rode babybilletjes. Dat laatste laat ook alweer zien dat er geen troep in zit. Het zijn allemaal pure effectieve ingrediënten, maar zonder de nodige marketing. Het proberen waard! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten