Net als je denkt dat het niet gekker kan, verrast beautyland ons weer.

De reden dat beautybloggers condooms om hun beautyblenders doen

Mocht je er nog een paar hebben liggen...

© Screenshot YouTube Laila Tahri/ Instagram


Net als je denkt dat het niet gekker kan, verrast beautyland ons weer. Beautyvloggers herinneren ons er keer op keer aan dat je creativiteit kunt gebruiken om je make-up routine nog innovatiever, effectiever en een tikkeltje bizar te maken.

Seksueel getint jasje
Zo is er een nieuwe (bizarre) trend opgedoken die alles te maken heeft met beautyblenders. De beautyblenders zelf zijn niet zo nieuw meer, maar deze beautyblenders worden door vloggers sindskort in een seksueel jasje gestoken: Condooms. Want dit rubbere jasje om onze beautyblenders heen blijkt dé oplossing te zijn om een gigantisch glad en egaal eindresultaat te creeëren.

Verspilling tegengaan
Zo suggereren beautygoeroe's op social media dat door je beautyblender in een condoom te hijsen je niet alleen het sponzige textuurtje van de blender behoudt, maar ook geen make-up verspilt doordat de condoom ervoor zorgt dat het niet wordt opgenomen in de blender. Tip van Glamour: was de condoom eerst af voordat je hem over je gezicht smeert en bedenk nogmaals of deze bizarre trend het proberen wel waard is.

Beautyvlogger Laila Tahri is in ieder geval helemaal overtuigd van de voordelen van deze hack. Bekijk haar tutorial video hieronder.

 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten