Bringing GLAMOUR into your daily life!

Dé tip voor lippenstift die blijft zitten

Natuurlijk én blijvend


De Britse topvisagist en Youtuber Lisa Eldridge gaf beauty website Into The Gloss een kijkje in haar badkamerkastje. Ze deelde al haar skincare en make-up tips. Van producten tot how to's. In de laatste categorie lazen we onderstaande tips.

Bijtekenen
Lisa staat bekend om haar goede lippen. En deze zijn half fake, kwamen we achter. Met een potlood tekent ze aardig wat meer onderlip, want deze is volgens haar significant kleiner dan haar bovenlip - vaak hoor je het tegenovergestelde. Nu zal niet iedereen hier fan van zijn, want dat bijtekenen moet wel heel goed gedaan worden wil het niet opvallen. 

Lekker deppen 
Een andere tip is wel voor iedereen relevant. Wil je een mooi kleurtje op je lippen aanbrengen, breng dan een laagje aan en dep het er vervolgens weer vanaf. Zo houd je als het ware alleen nog een vlek over. Breng vervolgens weer lippenstift aan, maar doe dit met je vingers. Dep het product op je lippen. Zo voelt het volgens Lisa alsof je geen lippenstift draagt, heb je minder kans op 'uitlopers' én blijft het product beter en langer zitten. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten