Beyoncé staat op de cover van het Amerikaanse september-issue van Vogue. Ze had de touwtjes zelf in handen en koos onder andere haar make-up look. De highlighter die ze gebruikte, kun jij ook gewoon bestellen.

Door deze highlighter heeft Beyoncé een natural glow op haar Vogue-cover

Je kunt 'm zelf ook in huis halen

Als je het nog niet gezien hebt, heb je er vast wel over gehoord. Beyoncé staat op de cover van het Amerikaanse september-issue van Vogue. Ze had (voor het eerst in de geschiedenis van Vogue!) de touwtjes zelf in handen. Het resultaat is – zoals zo ongeveer alles wat Beyoncé doet – baanbrekend.

Beyoncé runs the world
De zangeres koos niet alleen de fotograaf en het eindresultaat van de cover, maar mocht ook de algehele look bepalen. Zo ook de make-upartist en de make-up. Ze houdt de look heel naturel, met een glow waar je u tegen zegt. Hoe ze haar huid zo sprankelend kreeg? Door een highlighter van Marc Jacobs.
Marc Jacobs

Highlighter
Het gaat om de kleur Fantasy van Marc Jacobs Beauty’s Dew Drops Coconut Gel Highlighter. Deze specifieke tint is een limited edition en dus maar tijdelijk verkrijgbaar via de website van Marc Jacobs. De webshop werkt met internationale verzending, wat betekent dat je de highlighter naar Nederland kunt laten opsturen.

Daar hangt wel een prijskaartje aan. De highlighter zelf kost €37,95 en daar komen nog de kosten van het internationaal verzenden bij. Hoeveel dat is, verschilt per bestelling.

No-makeup make-up look
Beyoncés make-up artist, Sir John, vertelt over de make-uplook die hij creëerde voor de Vogue-cover:
“Beyoncé houdt van een ‘no-makeup’ make-up look. Het gaat haar erom dat je je comfortabel voelt met jezelf en dat je je eigen natuurlijkheid omarmt. Met deze look herdefiniëren we glamorous zijn als een gemoedstoestand. We focusten ons op het aanzetten van haar natuurlijke wenkbrauwen, huid en structuur – en het uitbrengen van haar innerlijke glow.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten