Wil je Cheryl Blossoms felrode lippenstift zelf in huis? Dat kan, want je kunt hem gewoon aanschaffen.

Hebben: Cheryl Blossoms iconische lippenstift uit 'Riverdale'

Wat blijkt? Je kunt de lippenstift gewoon online bestellen

© Riverdale

Het is je vast al opgevallen dat Cheryl Blossom in Riverdale (met een reden) extreem vaak rood draagt. Zo ook op haar lippen. Wil je de iconische felrode lippenstift die Madelaine Petsch voor haar rol in de serie draagt op je eigen lippen? Dat kan, want het exacte exemplaar is online te koop.

It's a crime to look so fine
De lipstick komt uit de Matte Velvetine-collectie van Lime Crime. Als je precies dezelfde lipkleur hebt als Cheryl, zit je volgens de Amerikaanse website Seventeen goed met ‘Red Velvet’.

Lime Crime -Bloomingdales

Internationale verzending
De kleur is te koop op de website van Bloomingdales. En ja, dat geldt ook voor Nederlanders, want de site verzendt internationaal. De Cheryl-approved lipstick is te koop voor €16,90.

Cheryl Blossom
De beschrijving van de lippenstift op Bloomingdales doet zelfs denken aan het personage van Cheryl: “Je lippen voelen luxe en fluweel, als een roos. Het blijft de hele dag zitten. Je hoeft het nauwelijks bij te werken, zelfs na maaltijden.”

Dit gebeurt er niet
Wat we níet kunnen verwachten van de stick: “Dat het uitloopt of afgeeft, gezonde lippen uitdroogt of de perfecte kus verpest.” Dat de kleur weer en wind, moord en brand en eten en zoenen doorstaat, bewijst Cheryl Blossom zelf in Riverdale.
Riverdale

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten