HEMA zou HEMA niet zijn als ze inspelen op de trends, zo ook de lipstick trend. Het warenhuis komt met 75 nieuwe kleuren lipstick. Voor ieder wat wils dus.

HEMA introduceert 75 (!) nieuwe kleuren lipstick

De keuze is reuze!

Donkerrood, felrood, bordeauxrood, oranje-rood, tomatenrood; van lipsticks heb je er nooit genoeg. En dan hebben we het alleen nog maar over rode lipsticks, laat staan alle andere kleuren. HEMA zou HEMA niet zijn als ze daar op inspelen, en wel met 75 nieuwe kleuren lipstick. Nog een reden waarom we zo van de hebbedingenwinkel houden. 

Veul kleuren
Van intens donker en zachtroze tot glanzend en mat; het kwam allemaal voorbij op de catwalk en dus komt het allemaal voorbij in de nieuwe lipstickcollectie van de oer-Hollandse winkel. Het bestaande lipstickassortiment van HEMA is vervangen door een geheel nieuwe collectie, bestaande uit twee lipstickvarianten, in 75 kleuren.

Knalgeel?
Eén van HEMA’s nieuwe lipsticks is de moisturising lipstick. Verkrijgbaar in maar liefst 50 nieuwe kleuren met een creamy finish. En zoals altijd voor een fijn prijsje: €3,50. Van festivalroze tot kanariegeel.
 
Goed prijsje
Naast de moisturising lipstick herintroduceert HEMA ook de long lasting lipstick in 25 nieuwe kleuren. Kostenplaatje:€4,50. HEMA belooft dat de lipstick langhoudend is, een intense kleur afgeeft, voor zachte lippen zorgt en niet afgeeft. Een paar van de kleuren: 


 
Nu verkrijgbaar
Zoals je ziet, voor ieder wat wils. Naast deze twee vernieuwde lijnen verkoopt de winkel nieuwe long lasting lipliners en de zogenaamde 'lip transformers'. Klinkt leuk, is ook leuk, want: de lip transformer matt geeft glanzende lippen een matte finish en de lip transformer gloss (€3,50) laat je matte lippen juist weer glanzen. Worden wij blij van. 

De nieuwe lipsticks zijn vanaf 4 september verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via de website.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten