L'Oréal heeft namelijk de handen ineen geslagen met modehuis Balmain. Dat belooft natuurlijk al veel goeds, wacht maar tot je de campagnebeelden ziet.

Het internet wordt gek: L'Oréal lanceert lipstickcollectie met Balmain

De campagnebeelden beloven veel goeds

Waar we gisteren al schreven over de fan-tas-tische nieuwe lipsticks van Ciaté London (die van mat naar glitter veranderen als je je lippen over elkaar wrijft), is er weer een hele fijne collectie op komst. L'Oréal heeft namelijk de handen ineen geslagen met modehuis Balmain. Dat belooft natuurlijk al veel goeds, wacht maar tot je de campagnebeelden ziet.  

Een leger aan modellen
Hoewel het nieuws al in mei dit jaar bekend werd gemaakt, verschenen deze week pas de eerste campagnebeelden voor de lipstickcollectie. Het voltallige modellen army van Balmains Olivier Rousteing (ontwerper van het modehuis) werd opgetrommeld. Lara Stone, Neelam Gill, Alexina Graham, Ysaunny Brito, Soo Joo Park en onze Doutzen Kroes zijn slechts zes van de twaalf namen die we in de campagne zien. 

Twaalf matte lipsticks
De nieuwe Color Riche-collectie bevat twaalf verschillende matte lipstickkleuren, verdeeld over drie categorieën: Rock Tribe, Couture Tribe en Glamazone Tribe. Alleen al voor de huls, willen we de lipsticks kopen: 

Van die twaalf kleuren zullen deze zes in Nederland worden verkocht:

Een lipstick met een boodschap
Alle modellen hebben een andere achtergrond, iets waar bewust voor is gekozen. De boodschap die de twee merken willen uitstralen met de campagne: beauty in diversity and female empowerment.

Sterke, verschillende vrouwen
Waarom de twee merken een samenwerking zijn aangegaan? Volgens Rousteing 'lijken de Balmainvrouw en de L'Oréalvrouw op elkaar'. "We geloven in dezelfde dingen: in sterke vrouwen, in diversiteit en een nieuwe generatie, maar tegelijkertijd geloven we in couture en luxe", vertelt hij aan Harper's Bazaar UK

Kopen maar
De lipsticks zijn vanaf 8 september te bestellen via Bol.com. Begin oktober kun je ze in de schappen vinden bij Etos en Kruidvat. Kosten: €15 per stuk.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten