Halloween staat voor de deur! Met deze pixel make-up look ben jij helemaal klaar voor 31 oktober.

Hoe tof is deze Halloweenlook: pixel make-up

Een beetje wazig is het wel..

Het is oktober en dat betekent maar één ding: Halloween staat voor de deur! Tijd om lekker te griezelen, naar feestjes te gaan en de mooiste, engste of coolste looks te creëren. Je kunt natuurlijk een ‘Zwangere Kylie Jenner’ Halloweenkostuum aantrekken. Maar je kunt óók voor een pixel make-uplook gaan.

Heel veel pixels
Een digitale foto, afbeelding of tekst bestaat altijd uit heel veel verschillende gekleurde punten op je beeldscherm: pixels. Er is nu een make-up trend waarbij het lijkt alsof je te grote pixels op je gezicht hebt. Het effect is wazig. Letterlijk: het ziet eruit als een onscherpe afbeelding.

Halloween outfit
Met deze Halloweenlook heb je alleen make-up, kwastjes en een vaste hand nodig. Welke outfit je erbij kiest, is helemaal up to you: je kunt je kleding basic houden of juist voor een cartoonachtige look gaan. Als je het verkleden écht serieus neemt, kun je een look als die van Lady Lisa uit de film Pixels (gespeeld door Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson) nabootsen.
Pixels
Blokjes, blokjes en nog meer blokjes
De pixel make-up bestaat uit heel veel verschillende blokjes in verschillende groottes en kleuren op de juiste plekken. Eigenlijk werkt het net als contouren: met donkere kleuren creëer je schaduw en met lichte kleuren haal je bepaalde delen naar voren. In plaats van cleane strepen, maak je in dit geval blokjes. 

Op Instagram is de make-uptrend een hit:
Wil je de pixel make-up look zelf creëren? Bekijk hier hoe:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten