De nummer één beauty-tip van de visagist van Kate Middleton, Arabella Preston, geeft gratis advies om een perzikhuidje te krijgen.

Kate Middletons visagist onthult dé tip voor een perfecte huid: katoenflanel

Hierna gebruik je nooit meer een doodnormale handdoek

© Getty Images

Hoe handig een visagist ook is met kwasten, het belangrijkste onderdeel van een perfecte look is het hebben van een goede huid. Zo beaamt ook de visagist van Kate Middleton, Arabella Preston. Haar nummer één beauty-tip gaat je dan ook helpen om een zijdezacht perzikhuidje te krijgen.

Katoenflanel
In een interview met The Cut vertelt Arabella dat het allemaal gaat om een bepaalde stof, en wel: katoenflanel. Dit stukje stof zou volgens de visagist een essentieel onderdeel moeten zijn in onze huidverzorgingsroutine.

Écht schoon
'Wat is dan precies het voordeel van katoenflanel?', vraag je je nu waarschijnlijk af. De stof zorgt ervoor dat je gezicht écht goed wordt gereinigd. Make-up en vuilresten worden grondig verwijderd én de stof heeft dezelfde werking als een exfoliant.

Bovendien blijkt katoenflanel zachter dan een normale handdoek, waardoor je je huid niet beschadigt. De visagist zweert dan ook bij het gebruik van katoenflaneldoekjes, in plaats van de normale handdoek.

Goed advies
Aangezien Arabella verantwoordelijk is voor het altijd egale, babyzachte huidje van de hertogin van Cambridge, kunnen we bijna niet anders dan haar advies ten harte nemen. Proberen kunnen we het in ieder geval. Je kunt de katoenenflaneldoekjes bestellen via Etsy.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten