Het is bijna weekend; tijd voor wat ontspanning. Zoals bijvoorbeeld door gebiologeerd te kijken naar Kylie Jenner die samen met haar vriendin Jordyn Woods de Fall Lip Kit test.

Kylie's eerste Youtube video bestaat uit old school lippen stiften met een vriendin

Wie heeft er nu ook zin om met een berg make-up te spelen?

Het is bijna weekend; tijd voor wat ontspanning. Zoals bijvoorbeeld door gebiologeerd te kijken naar Kylie Jenner die samen met haar vriendin Jordyn Woods de Fall Lip Kit test. Dit is Kylie's eerste 'eigen' Youtube video en het aantal views staat na 9 uur op bijna 600.000 views. Say what. 

Bij Kylie thuis
Waarom is dit zo leuk?! Kylie zit in haar 'Glam Room' en laat haar vriendin de 5 herfstkleuren zien van haar nieuwe Lip Kit zien. We hebben het over de kleuren Autumn, Hazel, Butternut, Libra en Wicked. Vanaf 6 oktober zijn deze nieuwe kleuren verkrijgbaar. Alles wordt uitgeprobeert en Kylie laat zien dat de nieuwe kleur Autumn niet lijkt op een oudere lippenstift uit haar collectie. Kylie kent haar fans. 

Beauty tricks 
Ondertussen leren we ook nog wat. 'Vul jij je hele lip in met lipliner of alleen de omlijning?' vraagt Jordyn aan Kylie. 'Hmm, de oml.. eigenlijk de hele lip denk ik.' Toch leuk om te weten. Zwanger
Deze week werd bekend dat de 20-jarige Kylie zwanger is van haar eerste kindje. Lees hier de heerlijke reacties op social media. En ondertussen kun je ook al een halloweenkostuum kopen wat je doet lijken op een zwangere Kylie. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten