MAC brengt zes verschillende palettes uit onder de #MACGirls collectie.

MAC lanceert een collectie make-up palettes

Met één exemplaar voor iedereen uit je Girl Squad


Krijg je geen genoeg van de make-upproducten van MAC? Dan hebben we goed nieuws voor je. MAC komt nu met zes nieuwe make-up palettes. Het gaat om de #MACGirls Collectie, die vanaf drie augustus te koop is.

We want more
Al in februari liet het make-upmerk weten dat er een Basic Bitches palette zou verschijnen. Verder was er nog niets bekend over het palette, tot nu. Gisteren bleek pas dat het niet om één, maar zes palettes gaat en dat die al heel snel te koop zijn. 

Girl squad
De zes palettes bestaan elk uit acht oogschaduwkleuren en een highlighter. Ieder palette maakt deel uit van de #MACGirls Squad, die bestaat uit Basic Bitches, Fashion Fanatic, Mischief Minx, Power Hungry, Prissy Princess en Rockin’ Rebel. Voor ieder wat wils.
Be you
En dat is precies de bedoeling van MAC. De verschillende palettes zijn gemaakt voor verschillende vrouwen. Ieder palette moet aansluiten bij een andere persoonlijkheid. Met de oogschaduwkleuren kun je je naar wens uitdrukken. Het beautymerk wil dat je jezelf kunt zijn door middel van make-up.
Colours
De kleuren in de palettes verschillen van aardetinten tot blauw, groen en paars. De highlighter is aangepast aan de oogschaduwkleuren, voor een matchende look. Je kunt een palette vanaf volgende week donderdag scoren voor € 34,20. Welke palette uit de #MACGirls Collectie vind jij het mooist?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten