Bek McGongile ging ze op zoek naar een goedkoop alternatief van haar favoriete lippenstift kleur: Velvet Teddy van MAC. En die vond ze. Niet bij een ander duur merk, nee gewoon bij Primark voor slechts €2.

Primark verkoopt vergelijkbare variant van MAC’s populaire Velvet Teddy lipstick

Daar bespaar je mooi € 16,50 mee

De zoektocht naar de perfecte lipstick is een lastige. Het vinden van de juiste kleur is al een moeilijke opgave. Als die taak eenmaal is voltooid, kom je bij de volgende uitdaging: afrekenen. Het doet toch altijd best een beetje pijn als je bij de kassa een lipstick van bijvoorbeeld MAC afrekent.

Goed alternatief
Daar is Becca McGonigle het 100 procent mee eens. Daarom ging ze op zoek naar een goedkoop alternatief van haar favoriete lipstick: de Velvet Teddy van MAC. En die vond ze. Niet bij een ander prijzig merk, nee, bij Primark.
MAC
Sharing is caring
Onder het motto sharing is caring deelt Becca haar geweldige vondst op Twitter, waar iedereen laaiend enthousiast is. De Velvet Teddy-kleur is blijkbaar niet alleen bij Becca favoriet. Iedereen wil dezelfde nude lippen-look als Kylie Jenner.
Inslaan
Speurneus Becca heeft de populaire kleur gevonden bij Primark voor slechts € 2. Dat terwijl de versie van MAC € 19,50 kost. En dat is nog niet alles: volgens Becca blijft de kleur zelfs nog langer zitten dan die van MAC. Inslaan dus.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten