Madelaine Petsch (Cheryl Blossom in Riverdale) laat zich opmaken door haar vriend. En dat ziet er zo uit:

Madelaine Petsch (Cheryl in Riverdale) laat haar make-up doen door haar vriend

Het proces is hilarisch

Heb je het YouTube kanaal van Madelaine Petsch (Cheryl Blossom in Riverdale) al ontdekt? Zo niet; het is een aanrader. In een nieuwe video laat ze op verzoek van haar fans haar make-up doen door haar vriendje. En dat is érg vermakelijk. Hoe dat eraan toe gaat? Zo, dus:
Every day make-uplook
Ze legt haar make-up stash in de handen van rapper Travis Mills. Aan hem de taak om een alledaagse make-uplook te maken.

Professionele make-upartist
Vooral zijn opmerkingen tussendoor zijn hilarisch. Hij is nét iets te zelfverzekerd (of doet het zo lijken): “Mensen gaan zeggen: ‘woooow, Madelaine, is dit je red carpet look?’” en “Je moet stippen zetten op je gezicht, want stippen zijn makkelijker te blenden.”

Help me
Ondertussen weet Madelaine niet wat haar overkomt. Zo vormen haar lippen de woorden ‘help me’ en probeert ze haar vriend ervan te weerhouden te veel foundation te gebruiken (zonder succes, hij smeert de beautyblender helemaal vol).

Het resultaat
Na een paar hilarische opmerkingen en onderbrekingen (SpongeBobs ‘Twintig minuten later’ komt nog even voorbij), ziet Madelaine het eindresultaat. Haar eerste reactie: “Ik zie eruit als een heks!” Haar tweede reactie: “Het ziet er eigenlijk nog niet zo héél slecht uit.”

Conclusie
Al met al brengt Travis het er goed vanaf, denken wij zo. Hij wist waar hij de beautyblender voor moest gebruiken en kleurde Madelaines lippen binnen de lijntjes in. Toch besloot Madelaine de make-up eraf te halen voor het etentje dat ze die avond had. Een goede poging was het wel.

Acne 
Is het perzikhuidje van de actrice je al opgevallen? Dít doet Madelaine om haar acne te behandelen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten