Beautygoeroe Patrick Starrr transformeert Madelaine Petch a.k.a. Cheryl in Ariël de kleine zeemeermin. En met succes: de Riverdale-actrice lijkt als twee druppels water op de Disneyprinses.

Madelaine Petsch (Cheryl in Riverdale) wordt omgetoverd tot Ariël uit De Kleine Zeemeermin

Het resultaat: ze lijken als twee druppels water

Beautygoeroe Patrick Starrr staat bekend om zijn fenomenale make-overs. Ook dit keer heeft hij weer een meesterwerk gecreëerd. Hij transformeert Madelaine Petch a.k.a. Cheryl in Ariël de kleine zeemeermin.

De rode lokken van een Disneyprinses
Oké, toegegeven: met haar lange rode lokken heeft de Riverdale-actrice van zichzelf al veel weg van het tekenfilmfiguur, maar dat betekent niet dat het voor de make-up artist een makkelijke klus was. Patrick heeft zijn hart en ziel gestoken in deze transformatie tot de Disneyprinses, en met succes.

Take notes
Wil jij zelf binnenkort ook door het leven als de roodharige prinses? Bekijk dan de video hieronder en take notes om de magische look na te maken.
Precisiewerk
Patrick houdt rekening met alle details: de ogen van de prinses in spé vallen gigantisch op, haar wenkbrauwen worden extra groot en rood en ook haar lippen worden onder handen genomen. En het resultaat mag er zeker wezen:
Nog meer Madelaine
Kun je na het zien van deze video geen genoeg krijgen van Madelaine Petsch en beautytransformaties? Bekijk dan ook de video waarin ze haar make-up laat doen door haar vriend. Oh, en is het perzikhuidje van de actrice je al opgevallen? Dít doet Madelaine om haar acne te behandelen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten