Sarah Chapman heeft ervoor gezorgd dat Megahn de glowy en vooral spotless skin heeft die ze vandaag de dag heeft. Aan Hello! Magazine onthult ze de truc voor zo’n glowy huid.

Meghan Markle’s schoonheidsspecialist onthult dé tip voor een glowy skin zonder mee-eters

Wil je hebben: ze tipt een highlighter, te koop bij Douglas

Het is inmiddels lang en breed bekend dat Meghan Markle een prachtige huid heeft. Hoewel ze vast gezegend is met haar perzikhuidje, kan iedereen hier en daar wat hulp gebruiken. Voor die hulp heeft Meghan schoonheidsspecialiste Sarah Chapman ingeschakeld.

Zij zorgt ervoor dat Meghan een mega glowy en vooral spotless skin heeft. Aan Hello! Magazine onthult ze de truc voor zo’n perfecte huid. 

Skincare regime
Volgens haar zit het geheim in de reinigingsroutine: “Was eerst goed je handen. Stoom vervolgens je huid of neem een bad of douche om je poriën te openen. Breng vervolgens een reiniger aan over heel je gezicht. Dit kun je het best masserend doen om dieper op de huid in te werken.”

Be gentle
Ze vervolgt: “Als je last heb van mee-eters kun je deze het best verwijderen door vervolgens met je vingers om de mee-eter heen te masseren. Daarna breng je een flanellen doek aan op de mee-eter en zet je zachtjes druk. Als je bloed ziet, moet je meteen stoppen. Zorg er ook voor dat je altijd je vingers gebruikt en niet je nagels. Die beschadigen de huid.”

Gouden huidje
Tot zo ver de skin-care routine. Volgens Sarah is dit genoeg voor Meghan om met een stralende huid voor de dag te komen.

Highlighter
Om voor een extra beetje shine te zorgen heeft Meghan nog een tip: de Becca Cosmetics’ Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter. Een hele mond vol, maar volgens de Royal Highness ideaal voor een glowy huid. Je scoort ‘m voor €38,76 bij Douglas.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten