Review van de Metal Shock Nail Powder van Essence voor je nagels. Voor mirror nails.

Moét je hebben: metallic mirror nagellak van Essence

En de naam is Metal Shock Nail Powder.


De beautyliefhebber heeft het vast al voorbij zien komen op Facebook of YouTube: de metallic nagellak. We kennen inmiddels allemaal de nagellak met glitters, maar dit is echt next level. En laat nu net het betaalbare merk Essence het product in Nederland lanceren.

Metal Shock Nail Powder
Je leest het goed. Je kunt de zoektocht op internationale beautysites staken. Het product is binnen twee weken bij Kruidvat of Trekpleister verkrijgbaar. Is zilver niet jouw ding? Je kunt ook kiezen voor zilver, goud, blauw, groen, paars en rood/roze.

I’m so fancy
Het productteam van Essence heeft meer dan hun best gedaan als het gaat om de namen van de poedres. Zo kun je onder andere kiezen uit Mirror, mirror on the nail, I’m so fancy of Be my little Mermaid.

Hoe het werkt?
Lak je nagel met een dun laagje van een lak naar keuze. De timing van het aanbrengen van de poeder is extreem belangrijk: een half minuutje langer en het resultaat kan zichtbaar minder zijn. Essence raadt aan om 1 minuut na het lakken de poeder aan te brengen.

Time for glitter
Hoe? Druk je vinger in het potje Essence Metal Shock Nail Powder, wrijf de glitters daarna in  je laagje nagellak én doe er daarna een laag Essence Metal Shock Sealing top coat overheen. En voilà, je nagels zijn ready to rock!

Meer weten? 
Beauty entrepreneur Serena Verbon van BeautyLab maakte al een uitgebreide review over deze producten van Essence. Wil je deze rustig doornemen? Je leest het via Essence metal shock nail powder review. Daar vind je ook originele foto's van het resultaat.

De Essence Metal Shock Nail Powder en de Essence Metal Shock nail powder zijn allebei verkrijgbaar voor € 2,99.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten