Rihanna's make-uplijn Fenty Beauty zal binnenkort te verkrijgen zijn.

Rihanna maakt de lanceerdatum van haar make-uplijn bekend

Willen we hebben!

Hoewel al langer bekend is dat Rihanna een eigen make-uplijn zal uitbrengen, was het nog onduidelijk wanneer dat precies is. Gisteren onthulde de zangeres op Instagram éindelijk de datum. Fenty Beauty zal op 8 september uitkomen.

Oh na na, what’s my name
De make-upproducten zullen te verkrijgen zijn in verschillende landen bij Sephora en Harvey Nichols. De naam van de make-uplijn komt van Riri’s achternaam. In werkelijkheid heet ze namelijk Robyn Rihanna Fenty. De slogan van het merk is 'The New Generation of Beauty.' 

Make-up, geef me je make-up
Hoewel nog onbekend is om welke beautyproducten het precies gaat, heeft Rihanna al een paar voorproefjes gegeven. Op één foto showt ze een donkerrode, matte lippenstift, bruine oogschaduw en highlighter. Op de andere post is haar look meer nude, met bronzen oogschaduw en een kleur lipstick die meer overeenkomt met haar eigen lipkleur.
Work work work (for it)
Aangezien Sephora niet langer in Nederland gevestigd is, kun je Fenty Beauty niet hier in de winkel kopen. Wél kun je de make-up online bestellen, want Sephora levert gelukkig gewoon in Nederland. Als je echt op de hoogte wil blijven van wanneer je wat kunt kopen, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Fenty Beauty.

Loyalty, loyalty, loyalty
Ben je net zo benieuwd geworden als wij? Dan zul je op 8 september de website van Sephora en van Fenty Beauty in de gaten moeten houden. We weten nu nog weinig, maar als Fenty Beauty ook maar een béétje wegheeft van de stijl van Rihanna zelf, willen we de make-up sowieso hebben.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten