Rihanna's nieuwe make-uplijn Fenty Beauty komt aanstaande vrijdag uit. Waar we al constateerden dat de zangeres de lipglosstrend terugbrengt, blijkt nu dat de lijn maar liefst veertig verschillende tinten foundation heeft.

Rihanna's Fenty Beauty-lijn bevat veertig verschillende tinten foundation

Voor ieder wat wils

Vrijdag kunnen we eindelijk een blik werpen op de make-uplijn van Rihanna. De producten van haar Fenty Beauty collectie zijn dan te vinden op fentybeauty.com. Waar we al constateerden dat de zangeres de lipglosstrend terugbrengt, blijkt nu dat de lijn maar liefst veertig verschillende tinten foundation heeft. Is dat even fijn nieuws.
Forty shades of foundation
Het gerucht over het aantal foundationkleuren ontstond op Twitter. Een medewerker van Sephora zou aan een klant hebben verteld dat de collectie veertig kleuren bevat. Ook zou de make-up 100 procent diervriendelijk zijn geproduceerd. De prijs van de Fenty Beauty Foundations zou neerkomen op zo’n €30.
We come in all shades
Een fan-account op Instagram postte een screenshot van een Instagramgesprek tussen haar en Rihanna zelf die de foundationclaim lijkt te bevestigen. De zangeres vertelt: “Moet mijn meiden representeren en wij komen in alle tinten! Vooral mijn bruine zussen… zijn veel te vaak buitengesloten in de make-up wereld!”
Statement
RiRi houdt rekening met elke huidskleur: met veertig verschillende tinten kunnen alle vrouwen de perfect match voor hun huid vinden. Hiermee maakt ze een terecht statement tegen de oude make-upwereld. Eerst kwam foundation namelijk vaak slechts in een paar nude-kleuren uit, waarbij de tinten meestal varieerden van heel licht naar mediumbruin.

Celebrate us ALL
Dat maakte het voor vrouwen met een donkerdere huidskleur veel lastiger om goede make-up te vinden. In de Instapost uit de fan-account haar waardering voor Rihanna’s support als het gaat om de verscheidenheid van vrouwen: “Bedankt dat je ons ALLEMAAL viert.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten