Move over Kardashians, Rihanna komt nu ook met een eigen make-uplijn and it looks goooood.

Rihanna's make-up collectie komt eraan en ze brengt déze trend terug

Fijn in combinatie met winderige herfstdagen

Move over Kardashians, Rihanna lanceert komende week een eigen make-uplijn and it looks goooood. Of nou ja, de campagne looks good, beter dan die van de Kardashians naar onze bescheiden mening. Want, in de campagne is veel diversiteit in modellen te zien. En boy, wat zijn deze meiden cool. 
Lipgloss
En wat valt direct op: we gaan verkering krijgen met lipgloss. Wen maar weer aan dat plakkerige bekkie waar plukken haren aan blijven plakken. Eerst was er het Amerikaanse merk Glossier dat de lipgloss-cult weer nieuw leven in blies, en nu is daar Riri. En dan weet je het wel: hiermee gaat ze de beauty-hitlijst halen.

Product namen
Een van de modellen, Slick Woods, vertelt ons in onderstaande video al wat namen van de verschillende kleuren die uit gaan komen. 'Chili mango', 'trophy wife', 'yacht life'... hoe droog zijn die namen. De duo-highligther, een andere sneak preview van Rihanna, ziet er veelbelovend uit. 


Een fan is direct aan de slag gegaan met de verschillende modellen, en hij heeft de Instagram-pagina van Rihanna ermee gehaald.


Onder de video's geven vrouwen uitting aan hun verwachtingen van de collectie met opmerkingen als 'BITCH I'M READY'. En, 'WHAT IS MY HEART' of, ''I have a feeling I'm going to be fighting like a wild animal on launch day and I'm perfectly fine with that. Proud of Riri!!!!''

Dus, zaterdag 8 september. Houdt de social media-kanalen en fentybeauty.com in de gaten. Het is niet bekend of de product naar Nederland worden verscheept, dus wellicht wil je nog even snel Amerikaanse vrienden maken. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten