Na wekenlang teasen is het eindelijk zover: Rihanna’s nieuwe make-uplijn Fenty Beauty is officieel uit.

Rihanna's make-up lijn Fenty Beauty is eindelijk uit

I want it all!

Na wekenlang teasen is het eindelijk zover: Rihanna’s nieuwe make-uplijn Fenty Beauty is officieel uit. En dat valt op. De site heeft al zóveel bezoekers, dat er een heuse wachtrij is ontstaan om überhaupt op fentybeauty.com te kunnen kijken.

Laatste voorproefje
Gisteren plaatste Rihanna haar allerlaatste vooruitblik op haar make-up producten op Instagram. Ze postte verschillende covers van Elle USA waar zij opstaat met een make-uplook van Fenty. Één look valt daarbij bijzonder in het (opgemaakte) oog: de zangeres heeft een enorm paars hart op haar gezicht, aangebracht met haar eigen Match Stix in de kleur Unicorn.
De collectie
Naast Match Stix, bevat de collectie lipproducten, foundation, primer, highlighter, concealer en contouring, blotting, kwasten en andere make-up tools. Tevens biedt Fenty Beauty inspiratie én filmpjes en foto’s waar je leert hoe je de make-up goed kunt aanbrengen.
Match Stix Trio, Conceal, Contour, Hightlight - Fenty Beauty
Killawatt, Freestyle Highlighter - Fenty Beauty
Gloss Bomb, Universal Lip Luminizer - Fenty Beauty
Lipgloss is back
De afgelopen weken gaf Rihanna al diverse voorproefjes van de make-up die ze verkoopt. Deze week werd bekend dat de zangeres een oude trend terugbrengt. Want opvallend aan de campagne van Fenty Beauty zijn de lippen van de modellen: lipgloss is terug en mooier dan ooit.

Forty shades of foundation
Ook wisten we al dat de Fenty Beauty-lijn veertig verschillende tinten foundation bevat. RiRi houdt bewust rekening met alle vrouwen. Vrouwen komen immers in alle huidskleuren. Zo kan iedere vrouw bij Fenty Beauty een match vinden met haar huidskleur.
Pro Fil'tr, Soft Matte Longwear Foundation - Fenty Beauty

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten