Shay Mitchell slaat na het einde van Pretty Little Liars een nieuwe weg in: ze is op YouTube te zien als beautyvlogger. Ze laat in haar eerste vlog haar dagelijkse make-uplook zien.

Shay Mitchell laat haar uitgebreide make-uproutine zien in haar eerste beautyvlog

Uitgebreid is een understatement

We kunnen nog steeds niet geloven dat Pretty Little Liars beëindigd is. Gelukkig voor ons, betekent dat niet dat we de actrices nooit meer zien. Shay Mitchell, die Emily Fields in de serie speelde, is een nieuwe weg ingeslagen: ze maakt nu beautyvlogs.

I came, I saw, I contoured
Op Instagram kondigt ze haar YouTube-filmpjes aan: "Ik kwam, ik zag, ik contourde. Dit is de eerste make-up tutorial ooit, door mij. Houd alsjeblieft in je achterhoofd dat dit een leerproces is dus wees alsjeblieft een beetje aardig voor me. PS. Ik heb mezelf maar twee keer in mijn oog gestoken dus alles bij elkaar opgeteld is dat winst!"
Shay's glam squad
In haar vlog geeft Shay aan dat ze absoluut niet wil beweren dat ze een make-upartist is. Ze wil simpelweg haar liefde voor beauty en make-up delen. Plus ze heeft de afgelopen jaren als celebrity een hoop geleerd van haar glam squad. Ze laat haar alledaagse make-uplook zien met alle producten die ze iedere dag draagt.

Uitgebreide make-uproutine
En dat zijn er wat! Shay gebruikt veel soorten make-up. Ze is absoluut niet vies van een highlighter of vier, en gebruikt meer oogschaduw dan we kunnen onthouden. Ze gebruikt onder andere concealer, foundation, bronzer, highlighter, oogschaduw, mascara, wenkbrauwpotlood en blush.

Relatable
In het filmpje is de actrice lekker zichzelf. Zo is ze af en toe nogal onhandig, weet niet precies wat waarvoor dient en maakt (gelukkig) grapjes tussendoor. Ze worstelt met dezelfde make-upproblemen als waar wij mee worstelen: welke kwast moet je waarvoor gebruiken en waar smeer je die highlighter precies? Daarbij staat ze open voor input: ze hoort graag jullie ideeën en suggesties voor nieuwe looks. Wat vind jij van haar nieuwe vlog? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten