In plaats van twintig minuten chillen op plastic, ben ik op zoek gegaan naar goede alternatieven. Waar ik al jaren fan ben van een goede bb-cream, geeft het mij niet de sunkissed glow die je krijgt van een middagje zon.

Waarom ik niet meer onder de zonnebank ga

En wat een date daarmee te maken heeft


Is een sunkissed skin mogelijk, en dit zonder doorlopend abonnement op de zonnebank of een week Dubai? We zouden geen Hollanders zijn als we afgelopen weekend - na het zien van het eerste zonnestraaltje sinds tijden - niet direct en met z'n allen het terras opzochten. Fact is: het enige dat je herinnert aan "het is nog geen zomer" zijn de bomen zonder blad en de toch wel frisse wind, maar dat laatste geven we natuurlijk nooit toe. 

Dat ik van nature super nieuwsgierig ben is vaak een plus, maar af en toe werkt dit mij ook tegen. Tijdens een casual brunch afspraakje een aantal maanden geleden, vertelde mijn Australische date dat de zonnebank in Australië verboden is. Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat het niet goed is om te vaak onder de zonnebank te gaan en schreven wij hier onlangs ook een artikel over, maar verboden? Het onderwerp, dat echt niet langer duurde dan +- 15 seconden, blijft al maanden door mijn hoofd spoken. Resultaat: ik ga niet meer onder de zonnebank.

In plaats van twintig minuten chillen op plastic, ben ik op zoek gegaan naar goede alternatieven. Waar ik al jaren fan ben van een goede bb-cream, geeft het mij niet de sunkissed glow die je krijgt van een middagje zon. Tot nu, de nieuwste lijn van Lancaster is fantastisch en net gelanceerd. 365 sun-kissed drops is speciaal gemaakt om te mengen (1 tot 3 druppels) met je dagelijks dagcrème voor een instant glow. Tip: begin met één druppeltje en voeg eventueel een tweede druppel toe, uit ervaring kan ik je vertellen dat teveel product het sinaasappel-effect oplevert. En dat wil je niet. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten