Bringing GLAMOUR into your daily life!

De 8 mooiste highlighters voor een donkere huid

Geregeld struin ik Instagram en Pinterest af naar mooie make-up looks. En hoe meer ik struin, hoe meer het me duidelijk word: highlighter, highlighter, highlighter. De 'natural glow' op de wangen is een wereld op zich. En ik geef toe, de 'ik-geef-je-een-natuurlijke-glow-uit-een-potje' look heeft ook iets met mij gedaan. Ik ben aangestoken door het highlightervirus.

Paniek
Dat brengt alleen nogal wat stress met zich mee (first world problems), want het lijkt tegenwoordig alsof er elke vijf minuten een nieuwe highlighter op de markt wordt gebracht. In poedervorm, vloeibaar of als stick, you name it. En uiteraard belooft de een je huid nog glanzender te maken dan de ander. Maar hoe weet je met de eindeloze shimmer-mogelijkheden welke highlighter het beste past bij je huid? Het is niet bepaald een one-size-fits-all product. 

Acht opties
Als we het internet raadplegen zien we genoeg highlighters-tips voorbij komen voor de lichte huid, maar minder voor de donkere. En dat terwijl een donkere huid zoveel kleuren kan hebben. Als we de kenners mogen geloven staat een gouden ondertoon bij een donkere huid over het algemeen mooier dan een zilveren (om het 'assige' effect te voorkomen). Hieronder een aantal highlighter-opties die mooi zijn voor de donkere huid. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten