Rihanna's eerste collectie van haar beautylijn Fenty is nu een week uit. En alles wat er gezegd en geswatched over kan worden, is inmiddels gedaan.

De meest hilarische en eerlijke reviews van Rihanna's beautylijn

Rihanna's eerste collectie van haar beautylijn Fenty is nu een week uit. En alles wat er gezegd en geswatched over kan worden, is inmiddels gedaan. Tijd dus om een round up te maken van de heerlijkste reviews op Youtube, want weer eerlijk: make-upreviews is toch een prachtig genre op het internet. 

Rihanna is al uitgebreid geprezen om de diversiteit in modellen in de campagne van Fenty. Maar alle beautyproducten zijn ook voor álle huidskleuren. Veel vrouwen in de reviews zijn daar dan ook terecht enthousiast over. 'Waarom kan Rihanna bij de eerste collectie al direct 40 kleuren foundation produceren en doen andere beautymerken zo moeilijk? They need to step up their game,' ga je hieronder meerdere malen horen. 

Dus pak een kop thee, pak een wijntje en ga achterover zitten voor onderstaande video's. Vol verwijzing naar tante Riri en haar top 40-hits. En houd er rekening mee dat je enorm veel zin krijgt om geld kapot te smijten aan make-up, ook als je, zoals ondergetekende, normaal niet meer gebruikt dan dagcrème en mascara. 
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten