Voor het geval je het gemist hebt: Miranda Kerr is net getrouwd met Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat. Dinsdag postte Vogue een tutorial van Miranda, waarin zij zelf haar bruidsmake-up aanbracht.

Miranda Kerr post een tutorial van haar bruidsmake-up

Voor het geval je het gemist hebt: Miranda Kerr is in mei getrouwd met Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat. Natuurlijk zag het Australische model er beeldschoon uit. Dinsdag postte Vogue een tutorial van Miranda, waarin zij zelf haar bruidsmake-up aanbrengt.

Tutorial
Als je nagaat hoeveel tijd Miranda heeft doorbracht in de make-up stoel, dan begrijpen we wel dat het 34-jarige topmodel het heft in eigen hand heeft genomen. Tijdens haar járenlange modellencarrière heeft ze onderweg natuurlijk veel make-up tools opgepikt. In de tutorial laat Miranda stap voor stap zien welke make-up ze gebruikt voor haar grote dag. 

Stappen
Miranda legt in haar video stap voor stap uit hoe ze haar simpele en tijdloze bruidsmake-up creëert. Ze begint met een gereinigd gezicht. Daarna sprayt ze een 'face mist' over haar gezicht. ''Dat geeft je huid een gelift effect''. Hierbij gebruikt ze ook een 'microcurrent', een apparaatje waarmee ze haar huid nog een extra lift geeft.

Watch and learn
Natuurlijk kan een moisturizer niet ontbreken. Vervolgens brengt ze haar make-up aan. Klinkt Miranda's beautyroutine ingewikkeld? Think again. In de video van nog geen vier minuten heb je Miranda's tips zo onder de knie. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten