Kom naar het beautyevent van Yves Saint Laurent Beauté en Glamour in de ICI Paris XL in Rotterdam én win een Glamour goodiebag!

En test de nieuwe 18 matte lipsticks van Tatouage Couture

beautyevent-yves-saint-laurent-beaute-ici-paris-xl-rotterdam-win-goodiebag
Glamour NL

Wil jij jouw beauty skills naar een hoger niveau tillen? Het komende event van Glamour en Yves Saint Laurent Beauté biedt jou alle informatie over de nieuwste trends op dat gebied.

Lip touch-ups & Beautytalks
Op vrijdag 20 april om 19.00 uur houden Glamour en Yves Saint Laurent Beauté een beautytalk in de ICI Paris XL in Rotterdam (Lijnbaan). Tijdens deze avond kan je een gratis lip touch-up doen en jouw gekochte Yves Saint Laurent Beauté product laten personaliseren en graveren. Daarnaast zijn ook Glamour’s hoofdredacteur Anke de Jong,

Tatouage Couture
Je maakt deze avond kennis met het nieuwe product van Yves Saint Laurent Beauté; de Tatouage Couture. Het matte lipproduct is geïnspireerd op de tatoeagetrend en is een perfecte lippenstift voor de rebellen onder ons. Denk aan 18 nieuwe lipkleuren met een intense pigment en een inktachtige textuur, die van de ochtend tot de avond (en de volgende morgen) blijft zitten.

YSL Beauté

Girl gangs
Ook drie girl gangs van 18 vrouwen – modellen, online influencers en meiden die in de beauty bizz werken – rockten de nieuwe matte lipstick kleuren van Yves Saint Laurent Beauté, Tatouage Couture voor een shoot met Glamour. Iedere vrouw staat voor één van de nieuwe, 18 matte lipstickkleuren. Zo kozen ze uit onder andere Corail Anti-Mainstream, Rose Illicite, Grenat No Rules, Nude Emblem en Pink Squad. Op de beelden hieronder, geschoten door Jasper Rens van Es, showen ze de kleuren Rouge Tatouage, Rose Ink en Black Red Code, die ze zelf uitkozen.

De modellen dragen Tatouage Couture #03 Rose Ink
Glamour NL
De influencers dragen Tatouage Couture #08 Black red code
Glamour NL

Wil je een goodiebag van Glamour winnen tijdens het Glamour en Yves Saint Laurent Beauté event? Meld je dan hieronder aan, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Wil je zelf al de Tatouage Couture aanschaffen? Het product is vanaf april verkrijgbaar voor €38,50.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up