Dit is de beste lippenstift tijdens het uitgaan

Een party look die letterlijk níet buiten de lijntjes gaat

beste-lippenstift-uitgaan
YSL Beauté

Glamour viert haar 150ste nummer en doet dat niet alleen. We nodigen júllie uit voor het grootste feest dat Glamour ooit heeft gegeven. Ronnie Flex is de hoofdact van de avond. Dansen doe je met een glas champagne in je hand. En we hebben een partner in party crime. De Glamour Forever Party vieren we samen met Yves Saint Laurent Beauté. Het feest is op maandag 11 juni. We beginnen om 21:00 en om uiterlijk 01:00 loop je weer naar buiten met een goodie bag.

Gratis make-up
Een coole feature tijdens de Glamour Forever Party is dat je ter plekke gratis opgemaakt kunt worden door een team van Yves Saint Laurent Beauté. Natuurlijk met de producten van Yves Saint Laurent Beauté. En één tip van het team kunnen we nu al naar je doorspelen, of je er nu wel of niet bij bent op 11 juni.

Perfecte lippenstift
De Tatouage Couture Matte Stain Lipstick van Yves Saint Laurent Beauté is perfect voor eindeloze avonden dansen. Daar zijn drie redenen voor. Je brengt de lippenstift direct strak aan; het speciale kwastje laat je makkelijk de contouren van je lippen volgen. Vervolgens zit de kleur als een tatoeage op je lippen. De lippenstift is mat, niet glanzend en er zit veel pigment in. Drankjes, snacks en zweet (dansen!) krijgen de kleur niet van je lippen. En als laatste belangrijke factor: je lippen drogen niet uit. Dat is vaak de valkuil bij een matte lippenstift, maar Yves Saint Laurent Beauté belooft dat deze dit niet doet, en uit online reviews blijkt dit ook.

YSL Beauté

De kleuren
Deze Tatouage Couture Matte Stain Lipstick is je beste vriend als je voor een va-va-voom look wilt gaan met donkere of juiste felle lippen. De lippenstift verschijnt in véél kleuren, dus een meer natuurlijk 'blozend' roze of rood kan ook. Alle kleuren van deze bestseller zijn te koop bij onder andere Ici Paris XL.

Glamour Forever Party
Wil jij maandag 11 juni met de Glamour-redactie, BN'ers en DJ's als PHALERIEAU, Géza Weisz en Dio dansen tot in de late uurtjes? Koop dan kaarten voor onze Glamour Forever Party. Je kunt dus gratis opgemaakt worden door Yves Saint Laurent Beauté. En dan weer verder dansen..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder