Zo krijg je in 5 minuten volle lippen zonder fillers

Het geheim heet Lip Cheat en deze foto's van mijn lippen bewijzen het

volle-lippen-zonder-fillers
Babette Gründer

Fake it till you make it. En zo is het maar net wat mijn smalle lippen betreft. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte hack zodat mijn lippen nét iets voller lijken.

Lip Cheat
De wereldberoemde make-upartiest Charlotte Tilburydenkt er net zo over. De Britse ontwikkelde voor haar gelijknamige make-uplijn het lippenseel Lip Cheat, waarmee ze vollere lippen garandeert. Ik nam de proef op de som en maakte gebruik van de re-shape & re-size lip liner, verkrijgbaar bij Bijenkorf voor € 22,50

Iconisch
Het potloodje, genaamd Pillow Talk, is inmiddels iconisch: veel modellen en beautyliefhebbers zweren erbij. Zelf zegt Charlotte Tilbury dat het backstage tijdens shows haar geheime wapen is.

Fillers
Ik moet zeggen dat ik inderdaad verschil zie, maar mijn collega’s bewijzen dat het écht opvalt. Ik draag de Lip Cheat Pillow Talk de eerste dag van het nieuwe jaar naar de redactie en direct vraagt mijn collega J. of ik tijdens de vakantie fillers heb genomen. Drie andere collega’s geven toe dat ze zich dat ook afvroegen. Een half uur later zijn er drie lippotloden online besteld.

Aanbrengen
Het product blijft zeker vier uur zitten. De kleur is mat en nude, wat ervoor zorgt dat het een mooie basis is voor als je er nog een andere kleur overheen wilt aanbrengen. In het geval van de foto draag ik een lippenbalsem, zodat mijn lip een natuurlijke glans krijgt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder