Accessoires- en modelabel My Jewellery lanceert eigen parfum Empress

Een verleidelijke geur met een scherp randje

my-jewellery-nieuwe-parfum-empress
My Jewellery

Op zoek naar een nieuw parfum? Dan hebben we wellicht goed nieuws: feel good accessoires- en modelabel My Jewellery lanceerde vorige week haar eerste parfum Empress tijdens Amsterdam Fashion Week.

Aards en bloemig parfum
Het parfum, genaamd Empress, ruikt naar een combinatie van krachtige aardse geurnoten en een frisse bloemengeur. In het hart van het parfum vind je de geur van vetiver en een twist van cedar en in de topnoot ruik je de bloem en de bladeren van viooltjes.

My Jewellery

Inspiratie
My Jewellery
liet zich voor het parfum inspireren door de krachtige en onafhankelijke vrouwen die ernaar streven om hun dromen waar te maken. “Het is een verleidelijke geur met een scherp randje, die de veelzijdigheid van vrouwelijkheid en My Jewellery perfect weerspiegelt,” aldus oprichter en eigenaar Sharon Hilgers.

Het gloednieuwe parfum Empress en andere leuke items zijn verkrijgbaar via de webshop van My Jewellery en in de boutiques in Breda, Den Bosch, Utrecht en Arnhem. Voor €39,95 bemachtig je de geur in een 50 ml flacon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up